top of page

Újabb tartalmak a honlapon

Publikáltuk újabb munkáinkat, ezáltal új tartalmakkal bővült a lakóépületeket, és turisztikai épületeket bemutató oldalaink.

Új tartalmakkal bővült a Hagyományos csűrök és gazdasági épületek-et bemutató honlap oldalunk, felkerült ide egy részletes bemutató anyag a székely csűrről, lásd itt.

Új tartalmakkal bővült és megújult a Csűrfelújítás és újrahasznosítás honlap oldalunk is, amelyen több tucat tervet és megvalósult példát mutatunk be a témához kapcsolódóan.


Készítettem egy kérdőívet amely a csűrfelújítások, csűr-újrahasznosítások és új gazdasági épületek tervezési témakörét érinti. Erre 9 építész válaszolt, a válaszok szintézise felkerült a honlapra, lásd itt.


Felkerültek a honlapra az Erdei Iskola meglévő két csűrépületének az áttervezése kapcsán készült formai és esztétikai vizsgálatok, a tanulmányokat a két csűrre lásd itt és lásd itt.


Az Erdei Iskola meglévő egyik csűrépületének újrahasznosítási tervezése kapcsán készítettem tanulmányt a felmerült műszaki problémákról. A feladat új, jövőbemutató, energia-hatékony, ökologikus és gazdaságos műszaki megoldások kutatása volt. A tanulmány felkerült a honlapra, amely tartalmaz többek között az átalakuló csűrről egy építési szimulációt is, lásd itt.

298 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page